Topic: Naujos studiju programos 2011metais.

Gal jau yra tiksli informacija apie naujas studiju programas 2011m?

Re: Naujos studiju programos 2011metais.

Aha šis klausimas ir man yra aktualus. Būtų labai gerai, jeigu pradėtų jau šiemet priėmimą į tas naujas studijų programas.

TO MEDIKAS

Žinau, tik tiek, kad į "Medicininę ir veterinarinę genetiką" žada priimti 20 studentų: 10 vf ir 10vnf,
jei patvirtins mirobiologiją ar biochemiją, tai matyt irgi  nedaugiau.

Gal kas zino, ar nuo 2011m priims i medicinine ir veterinarine biochemija????????????????????????

TO FBC
Žinau, kad gali nesijaudinti , kad gali nebūti m ir v biochemijos ar mikrobiologijos, džiovink galvą prie mokslų ir kuo geriau išlaikyk
valstybinius (juk ne naujiena ) biochemijos-mikrobiologijos-genetikos studijos anot dekano seserys trynės, nesvarbu į kurią įstosi -dvi gretutines tikrai galėsi įsisavinti ( LSMU TAI  LEIS) į diplomą tai bus įrašyta, bet jei esi tam pasiryžęs susitaikyk kad dirbsi, kaip darbinis jautis be jokių lia lia...bet tai irgi Tau turėtų būti ne naujiena, pats žinai kad skiri gyvenimą didžiajam mokslui, jei ne tai ne. Aš būsiu Tavo PIRMAS konkurentas dėl įstojimo, nes priims tik 20. Pabandyk įveikti mane ir gauti vf vietą. Pabandyk pavyti, o gal ir išstumti  mane iš dvidešimt'uko. Pasirengęs, juk tokių, kaip aš ne vienas. Gal ir susitiksim ?

Na man teko skaityti kiek kitokia info - iš viso žada priimti bene 30 studentų. kaip manot, ar bus daug stojančių į medicinine ir veterinarinę genetiką bei biochemiją. pasidalinkit mintimis:)

Sveiki, begalo įdomu sužinoti koks mažiausias balas buvo į medecininę ir veterinarinę genetiką vf? Ačiū